Друга најава и позив за саветовање - УПРАВЉАЊЕ РИЗИЦИМА

У петак 2. јуна 2014. године са почетком у 10 часова у просторијама Високе техничке школе у Пожаревцу биће одржано саветовање на тему

 

 УПРАВЉАЊЕ РИЗИЦИМА

 

Висока техничка школа струковних студија Пожаревац, у току свог вишедеценијског постојања, реализовала је бројне и разноврсне активности које су део савремених трендова у образовању, које као високошколска установа мора да практикује. С обзиром на значај и актуелност предметне области, ВТШСС Пожаревац и ове године организује саветовање Управљање ризицима, пето по реду. За учешће на овом скупу указана је прилика великом броју организација, без обзира на њихову величину или врсту делатности којом се баве. 

 

ЦИЉ организовања једнодневног саветовања је да се стручњаци из разних организација у окружењу, као и студенти и радници ВТШСС Пожаревац упознају са законским регулативама и најновијим техничким решењима у области Управљања ризицима. Такође, циљ је да се представе нови приступи управљања ради унапређења квалитета управљања уопште, а посебно са аспекта успешности контроле ризика у различитим областима деловања. Ризик у општем смислу речи, представља догађај који може утицати на постизање дефинисаног пословног циља. Према савременом схватању и дефиницији, ризик се посматра као одступање од жељеног стања које може имати позитивне и/или негативне ефекте на постизање циљева (ИСО 31000:2009).

  

Организатор се захваљује свим организацијама и појединцима који су се одазвали позиву да учествују у раду овог саветовања.

 

У прилогу можете преузети ПОЗИВНИЦУ са распоредом излагања радова.

 

 

С поштовањем,
Организациони одбор