Распоред колоквијума и одбрана семинарских радова - одсек Прехрамбена технологија - јануарски рок - 2019.

 

 

Основне струковне студије Колоквијуми Одбрана
семинарских радова
Предмет датум време датум време
         
Биохемија        
Биологија        

Обрада намирница

16.01. 10:00    
Микробиологија са микробиологијом хране 16.01. 10:00    
Прехрамбени адитиви 15.01. 13:00    

Технологија брашна са пекарством

16.01. 10:00    

Технологија шећера и скроба

(цео колоквијум и 2. парцијални)

16.01. 11:00  18.01.2019. 11:00
Технологија вина и јаких алкохолних пића 16.01. 11:00 18.01.2019. 11:00
Основе прехрамбене технологије 16.01. 11:00    
Маркетинг исхране 18.01.2019. 12:30     
Технолошке операције    
Инструменталне методе анализе     
Технологија уља        
Технологија шећера        
Технологија млека 15.01.2019. 11:30

08.01.2019.

15.01.2019.

12:00

12:30

Исхрана и дијететика
Технологија кондиторских производа
Контрола квалитета хране (програм 2012) 10:00
Контрола квалитета и безбедности хране (програм 2015/16)
Наука о храни
Технологија жита, брашна и кондиторских производа        
Загађење и квалитет вода        
Физиологија са анатомијом        

Специјалистичке струковне студије

       
Управљање квалитетом и безбедношћу хране        
Органска пољопривреда

 15.01.2019.

22.01.2019.

 16:00