ПТиН - Распоред колоквијума и одбрана семинарских радова -март-април- 2020.

 

 

 

Основне струковне студије Колоквијуми Одбрана
семинарских радова
Предмет датум време датум време
Биохемија        
Биологија        
Микробиологија са микробиологијом хране
    први колоквијум
    други колоквијум
       
Микробиологија са микробиологијом хране        
Обрада намирница        
Прехрамбени адитиви        

Технологија брашна са пекарством

       

Технологија шећера и скроба

    25.03.2020. 17:00
Технологија вина и јаких алкохолних пића    
Основе прехрамбене технологије        
Маркетинг исхране 25.03.2020. 16:00    
Технолошке операције    
Инструменталне методе анализе (за студенте до школске 2017/18)        
Технологија уља        
Технологија шећера        
Технологија млека 16.03.2020. 13:30 16.03.2020. 13:00
Технологија кондиторских производа
Наука о храни 14:30
Контрола квалитета хране (програм 2012)
Контрола квалитета и безбедности хране (програм 2015/16)
Исхрана и дијететика        
Технологија жита, брашна и кондиторских производа        
Загађење и квалитет вода        
Физиологија са анатомијом        
Органска пољопривреда        

Специјалистичке струковне студије

       
Управљање квалитетом и безбедношћу хране 16.03.2020. 13:30    
Органска пољопривреда